Skip to main content

Programma

Tijdens de @venture Games is er heel veel te beleven. Al een beetje nieuwsgierig aan het worden? Hieronder vind je alvast wat er allemaal te doen is.

Tijd om te swingen op onze Just Dancefloor. Het populaire dans spel Just Dance brengt iedereen in beweging. Het enige wat je nodig hebt is een controller in je hand en uiteraard je beste dance moves!

Benieuwd hoe jouw persoonlijke FUT kaart eruit ziet? Dit is mogelijk tijdens de FIFA Skill Games. Ga langs ons parcours en oefen verschillende disciplines waaronder, passen, schieten. dribbelen en vrije trappen.

 

Ervaar de thrill of the race, in de Formule 1 simulatoren van @venture Games. Klim achter het stuur als Max Verstappen en ervaar de snelle bochten en hoge snelheden. Probeer de beste tijd neer te zetten op alle circuits uit het kampioenschap!

Stap in de Battle arena en ga de strijd aan tegen het andere team.  Fortnite komt tot leven tijdens deze unieke programmering.

Stap in de wereld van virtual reality, waarin de digitale omgeving grenzeloos is. Alles is mogelijk tijdens VR Experience.

Heb jij de beste basketbal skills zowel online als offline? Tijdens de NBA2K skill games ga je tot het uiterste!

Pak je controller en speel de nieuwste games!

Ontdek wat augmented reality op onze interactieve beweeg muur.

Leer hockey 2.0 in deze uitdagende obstakel parcours.

De motor wordt gestart en de KPN Gametour is begonnen. Deze gigantische bus staat geparkeerd en daarbinnen? Kom een kijkje nemen om het te ontdekken! 

Ontdek de wondere wereld van Nintendo en speel de laatste games!